De kerstboom optuigen met lichten

Een kerstboom is niet compleet zonder lichten. Je wilt namelijk dat mensen de kerstboom zien en dat hij opvalt, wat natuurlijk het beste kan met lichten. Als je de kerstboom gaat optuigen met lichten is het slim om van bovenaf te beginnen en langzaam naar onder toe te werken. Op deze manier blijft alles beter in evenwicht en raak je niet in de knoop met de bedrading. Een versierde kerstboom is simpelweg niet compleet zonder mooie lichten!

Kerstballen in allerlei soorten en maten

Waar denkt men het eerste aan bij een kerstboom? Juist, ja. Kerstballen! Ondanks dat de lichten vrij veel aandacht trekken, blijken uiteindelijk toch de kerstballen de echte uitblinkers te zijn. Zo heb je transparante kerstballen die gevuld zijn met figuren of gesloten kerstballen die met verschillende tekeningen en figuren bedekt zijn. Gebruik een mix van kerstballen en je krijgt een schitterende versierde kerstboom.

Een versierde kerstboom bevat slingers

Slingers passen perfect bij een kerstboom. Dit hoeven geen meterslange slierten te zijn, maar kunnen lossen stukken zijn van ongeveer twintig tot dertig centimeter. Hoewel wij fan zijn van de kleur wit, kan je natuurlijk uit veel meer kleuren kiezen. Rood, goud en zilver bijvoorbeeld passen ook enorm goed bij een kerstboom. Als je de kerstboom gaat optuigen horen slingers er gegarandeerd bij.

De kerstboom optuigen met een piek

De piek op de kerstboom is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een versierde kerstboom. De top steekt er vaak ver bovenuit en is dus een echte eyecatcher. Kies uit verschillende soorten pieken, zoals sterren, strikken of gewoon spitse pieken. Zorg er alleen wel voor dat die goed gebalanceerd staat, omdat die anders vrij snel kan omvallen.

Terug naar Kerstdecoraties
Koopgidsen Wij hebben een aantal handige koopgidsen voor u samen gesteld. Hieronder zie je de populairste. Bekijk alle koopgidsen
Kerstcreatief - delicious