Kerstversieringen in de eetruimte

Met Kerstmis is dit een van de belangrijkste kamers van het huis. De eetkamer. Hier komt de familie samen om diverse heerlijkheden te eten en lekker wat te drinken. Het is dan ook leuk om de kamer te vullen met vele kerstversieringen. Denk bijvoorbeeld aan een tafelkleed of mooi servies. Ook zou je een paar kerstmutsen kunnen ophangen of kerstkransen neer kunnen zetten. En wat dacht je ervan om de gerechten te versieren? Sprenkel bijvoorbeeld poedersuiker op de verrukkelijke toetjes en het wordt een groots kerstfeest. Je kan het zo gek niet bedenken met kerstdecoraties.

Versier de kerstboom met kerstdecoraties

Natuurlijk moet ook de kerstboom versierd worden. Denk hierbij aan kerstballen, lichten, slierten, hangers en natuurlijk het belangrijkste van allemaal: de piek. Deze kerstdecoraties zorgen ervoor dat de boom warmte en rust uitstraalt, wat perfect past bij de gezellige kerstdagen. Kies voor kleuren als rood, wit, goud of zilver. Deze sluiten erg mooi aan bij het groen van de boom.

Zelf kerstversieringen maken

Behalve versieringen te kopen kan je deze ook zelf maken. Dat is vaak zelfs leuker! Organiseer bijvoorbeeld een leuke middag om kersbloemstukken te maken met de kinderen of knip verschillende figuren uit karton. Ook voor oudere mensen is dit leuk, omdat dit niet te veel energie kost en ze hun creativiteit zo kunnen uiten. Wil je het groots aanpakken? Dan zou je nog producten als glitters en nep sneeuw kunnen aanschaffen. Deze maken de kerstsfeer net wat indrukwekkender.

Kerstcreatief - delicious